VIP

Sabtu, 24 Disember 2011

Rumah untuk disewakan

Salam to all

Lama tak update blog ni.. labah-labah pun dah bersarang.... bz dengan renovate rumah di Shah Alam.
Macam-macam cabaran dilalui dalam menyiapkan rumah tu. Namun akhirnya dah diduduki walaupun tak 100% complete.

Ok dengan itu, secara rasminya rumah di Sri Gombak telah sedia untuk disewakan mulai Januari 2012. Berminat? Ini alamatnya: -No. 307, Jalan SG9/8, Taman Sri Gombak, 68100 Batu Caves, Selangor Darul Ehsan.

Segala persoalan boleh emel atau call 019 2993690. Tolong war-warkan kepada sedara-mara, sahabat -handai, kenalan, jiran dan ofismate yang mungkin berminat ye.

Esok mungkin pergi angkut baki barang yang tinggal di Sri Gombak. Kalau ada masa, gambar rumah, luar dan dalam akan diambil dan dipaparkan dalam blog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...