VIP

Premium Beautiful

Premium Beautiful


5 KELEBIHAN PREMIUM BEAUTIFUL BERBANDING KORSET LAIN DI PASARAN

1. Pakaian dalam pembentukan badan yang menggabungkan konsep KESIHATAN dan KECANTIKAN.

2. TEKNOLOGI 3 buah negara:
Teknologi Jepun: Far Infra Red (FIR) yang mempunyai fungsi seperti berikut , melancarkan peredaran darah, membantu mengawal-atur hormon, mengurangkan radang dan eodema (bengkak), meningkatkan metabolisma, membantu pemyembuhan sel-sel tisu badan dan membantu meningkatkan immunisasi badan
Teknologi Jerman melalui fabrik sebatian air ( AQUATEK AQUADINE) yang dapat kawalatur suhu di mana si pemakai takkan rasa panas dan melekit saat menggunakan PB.
Teknologi USA melalui jahitan stereoskopik yang melentur sesuai dengan tubuh badan. Pemakai tidak akan merasa ketat malah sangat selesa sekiranya dapat ukuran yang tepat.

3. PENGIKTIRAFAN pakar tulang belakang dari tiga buah negara USA, CANADA dan QUEBEC di mana melalui pemakaian korset ini kita akan dapat membentuk postur tulang belakang yang sempurna dan dapat membantu mereka yang sakit tulang belakang seperti SLIP DISK.

4. JAMINAN servis percuma seumur hidup. Sekiranya ada sebarang kerosakan seperti kancing tercabut dan fabrik terkoyak syarikat memberi servis secara percuma dengan memperbaiki semula korset tersebut tanpa meminta sebarang bayaran.

5. Kurangkan risiko kena KANSER payudara kerana design Cup yang berbentuk piramid.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...