VIP

Rabu, 16 Mac 2011

Go Nadzrin go dalam Misi Menyelamat Burung

Cuti sekolah ni nak pergi ke mana ye? Pulau Pinang? Sabah? Johor? atau luar negara, Bali? Hong Kong? Jepun? Eh.. tak boleh, sebab tsunami di Jepun dan dengarnya loji nuklear turut mengalami kebocoran. Impian bukan main lagi ye tapi yang dekat-dekat dengan rumah dah pergi belum?

Apa kata cuti sekolah ni pergi kawasan tarikan pelancongan yang dekat dengan rumah. KL Bird Park, 10 minit jer dari rumah, memang tak pernah pergi, sesuai untuk bawak budak-budak untuk explore pelbagai spesis burung.

Inilah aksi si penyelamat haiwan, si Nadzrin membaca peta, beraksi seperti 'Go Diego go':-


Antara burung yang diselamatkan oleh beliau... kihkihkih




Aha.. ikan pun ada


Alamak.. bateri kamera daa habissss.. tu jer yang sempat diselamatkan

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...