VIP

Ahad, 23 Januari 2011

10 perkara paling best masa sekolah rendah

Segmen dari hati ke hati di jiwagua.blogspot perkara paling best masa sekolah rendah

Yang ni la rasanya paling best, hehe, ingatan dah kurang dan samar2
1. Selalu dapat nombor kurang dari 10, tak pernah lebih
2. Nombor terbaik dalam kelas no 2, dapat hadiah hujung tahun
3. Ada kelas muzik, boleh menyanyi dan guna alat muzik
4. Belajar main recoder, kena buat persembahan tapi tak hafal note, miming je la
5. Pernah jadi pengawas sekolah, baju warna biru kot
6. Bawak bekal duit 50 sen pun dah cukup nak makan time tu, sekarang ni berapa ringgit?
7. Pernah menulis artikel untuk majalah sekolah tiru dari buku teks
8. Rumah dekat je dengan sekolah, jalan kaki je
9. Teringat camping dekat padang sekolah, best tu, emm..setiap group kena buat lakonan sketsa
10. Dapat keputusan UPSR yang baik tapi takdelah cemerlang

Saya tag:

1. Riha
2. Miss Myra

Nak join klik sini

2 ulasan:

nora berkata...

tetiba teringat kelas muzik

nyanyi tak sedap, tapi paksa cikgu bagi A, last2 dapat A gak huhuhuhu


Alaa...nak cute ckit pun tak leh

rinie din berkata...

ni mesti anak guru besar neh. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...