VIP

Ahad, 23 Januari 2011

JOM SANTAI BERSAMA BEN ASHAARI

1. Letak header BLOG BEN ASHAARI


2. Tajuk : JOM SANTAI BERSAMA BEN ASHAARI dan linkkan ke entri ini .. Done
  1. Sila lengkapkan
    • Sapa yang buat header tersebut - Sendiri
    • Perisian yang digunakan - Paint
    • Maksud header tersebut - Diriku dan cerita sekelilingku disamping watak kecil (anak) yang berbeza kerenah dan perangainya.
    • Jangkamasa yang diambil buat header itu - 1 jam ++
    • Header blog lain yang anda suka tengok - suka tengok header dengan warna yang ceria seperti www.qasehdalia.com dan header terbaru BA, memang nampak santai.
  2. Tinggalkan url entri korang tu di ruangan komen ini .. Done

14 ulasan:

Lulu caldina berkata...

jom santai..good luck untuk header tu yer

rinie din berkata...

lulu: good luck 2 u 2

qeen berkata...

huhu. datang sini tengok header
sambil follow :)
jenguk2 blog kite eh? :D

Encik Blogger berkata...

amboi pkai paint je.. dasyat~... memang dasyat~.. nice

Encik Blogger berkata...

amboi pkai paint je.. dasyat~... memang dasyat~.. nice

muchang berkata...

dtg sini tgk header and follow :)

awEEN berkata...

saye datang tgk header.. gudluck ye...

awEEN berkata...

saye datang tgk header.. gudluck ye...

lionteen berkata...

dtg dr blog ben.
nice header:)

Sunah Mohammad berkata...

datang jenguk header~~ :)

Lulu caldina berkata...

ngee...

Jeely jelly berkata...

tu mesti kartun2 yg mereka minat kan ? hehe

rinie din berkata...

terima kasih kerana sudi dtg jengok sini.

encik blogger: saya x pandai guna yg lain, paint paling senang.

jeely: betul3

Fashionista berkata...

hye..dtg usha header jap....dpt link drpd ben....say thnx kt die coz g promote ur blog..hhuhuh

http://letsmakeover2u.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...