VIP

Rabu, 15 Disember 2010

Kek, Cupcake, Coklat Terlampau


Entry kali ni aku nak tunjukkan kek yang dibeli secara online daripada kawan-kawan sambil-sambil promote business dorang ni. Apa yang terlampau tu? hehehe.. terlampau sedap..kui..kui..kui. Kek, cupcake dan coklat yang dorang buat memang best, aku dah banyak kali order daripada dorang, kalau tak caya cuba try test sendirilah.

Ok.. cupkek yang aku beli ni sempena jamuan akhir tahun tadika anak aku yang sulong, Nadhirah. Betul-betul happy dia dapat bagi cupcake yang bukan saja sedap tapi nampak cantik dan menarik sehingga macam sayang nak makan gitu. Sambil makan sambil belajar baca A.B.C, makan sambil belajar tau. Cup kek ni aku order di http://bake-at-home.blogspot.com/. Owner dia Puan Helly dan husband dia, En. Fit officemate aku.



Coklat ni pulak aku di sponsor sempena hari jadi aku dan officemate. Entahlah.. ni first time aku tengok dan dapat coklat yang unik camni, maklumlah aku takdelah kisah sangat pasal design coklat ni, mungkin ni fashion terbaru kot atau aku dah ketinggalan zaman? Bukan saje coklat tu  boleh makan, tapi bekas coklat tu pun boleh makan sekali sebab dibuat daripada coklat jugak... magik...magik. Coklat ni diorder di http://nowwachocs.blogspot.com/. Owner dia Puan Nowwa, kawan aku masa kat U dulu. Jangan main2, husband dia Major tau.



Harap-harap, order lepas-lepas ni dapatlah diskaun lebih sket... hehehe. Puan Nowwa dan En. Fit, bagilah credit kat blog aku ni sempena promosi percuma blog korang...huhuhu..

11 ulasan:

Nowwa Fitri berkata...

Boleh..hari tu pun dah kira harga kengkawan dah tu.Pasni bolehla kitaorang bagi diskaun lebih sikit eh...;)

rinie din berkata...

haha...tq..i likeeee

Sepatu Hijau berkata...

salam...

sodapnya ........

rinie din berkata...

sepatu hijau: mmg sodap..kalau nak kek, cari dorang okeh

makcek bukan nenek berkata...

oh myyyyyyyyyy .
terliur sy sis .
cupcake sgt lah awesome .
pastu yg coklat tu lagi gempak .
cantek dan nmapk sedap .
err lao buat contest nnt bg la hadiah coklat eh .heheh

rinie din berkata...

mmg sedap dan mmg cantik..sentuhan puan helly mmg menakjubkan..nak nangis tgk..hehehe..coklat???speechless..letak jer dlm mulut..cair secara pelan2..terasa mint dan perisa..nak meraung rasanya..hahaha..contest??nak wat contest aper yer..

Asma Haha berkata...

cantiknya :-)

Eason berkata...

nice ! look nice. ...not sure for the taste ~

rinie din berkata...

asma: cantik dan sedap!
eason: delicious..try it urself

g@Ry DaNi@L berkata...

sedapnya.. yummy!

rinie din berkata...

g@ry: yum..yum.. jom ke blog dorang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...