VIP

Khamis, 9 Disember 2010

Selamat tinggal BB

Selamat tinggal BB, kunci telah ku serahkan kepada owner baru. Semoga kau mendapat tuan baru yang menjagamu sepenuh hati. Maaf, aku tak bisa menjagamu lagi kerna aku telah lama berimpian. Impian untuk memiliki teratak idaman.

Namun pengalaman bersamamu tak bisa ku lupakan. Prestasi, itu perkataan yang sesuai dengan mu. Ya, kau pernah cecah top speed 200kmph (amaran! aksi seharusnya dilakukan dibawah pengawasan pakar dan di litar lumba sahaja), itu sahaja yang kau termampu, tapi aku begitu teruja mengendali jentera berkuasa sepertimu.


Iklan diletakkan di web pada 14/10/2010, lebih kurang 6 pembeli berminat. Namun BB diserahkan kepada caller pertama yang berjaya membiayai BB. Tahniah Tg. Haris, harap kau menjaga BB dengan baik.
Kini tinggalah ZaZa sendirian.....
Selamat tinggal BB! sob...sob...sob

BB!!!!!!

10 ulasan:

Anis izyan Abd Rahman berkata...

mudah .com

senag eiy jual kalo masukkan dlm nie..

hana nabihah berkata...

wow..takpe zaza ada lagi kan :)
jangan sedih sedih yek ;p

rinie din berkata...

Anis: jual kat mudah.com free je.. tapi harga kena competitive..baru ada org nak call..

rinie din berkata...

Hana: kini zazalah peneman hidupku.. kalau rosak hak yg ni... patah kakilah jawabnya

Mila@Rimbun berkata...

uihh pasni nak kena cari teman baru dah yer...
uik 76k jer.. beli dulu kan ke 6 angka ker?
hehehe dapat 76k ni buat beli vios nii best jugak hehehhe

rinie din berkata...

tinggal 5 angka dah... sekarang target reno rumah dulu.. pastu baru pikir nak cari keta...

Mila@Rimbun berkata...

hehehe reno rumah ni kena ada duit menimbun, baru bole buat kasi puashati. kalau takde duit menimbun, takat mcm rumah akak tu je lah... tp mcm lagu Maher Zain lerrr... ask yourself, did Allah satisfied

rinie din berkata...

cadangnya nak buat sampai puas hati... :) Insyaallah.. think positive... the positive thing will attract to u..

Mila@Rimbun berkata...

u r correct.. think positive, positive will follows u back.... satisfaction varies according to individuals kan..... and there is nothing wrong with it as long as u can afford it :)

rinie din berkata...

k.mila: buat apa yg mampu dan tak over budget

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...